Andelsboligforeningen Drivhuset | Om foreningen
18816

Vi er et Andelsbofællesskab der består af 18 lejligheder med 26 voksne og 7 hjemmeboende børn.

Om sommeren lever vi en stor del af vores liv i gaden, hvor der er nærmest subtropisk klima. Det er også der vi måske får et glas rødvin om aftenen, og spiser hveder sammen til Bededag , holder julemarked og hvad vi ellers har af andre traditioner.

Vi har en madordning, hvor vi spiser sammen 5 dage om ugen. Maden bliver lavet af 3 beboere på skift, hvorefter 2 beboere vasker op. Vi har et stort industrikøkken.

Vi sørger selv for at vedligeholde og passe så mange ting som muligt, så der er dannet 4 grupper der har ansvaret for arbejdet. Der er en Gadegruppe, en Fælleshusgruppe, en Udegruppe og en Teknikgruppe.Ud over den almindelig vedligeholdelse, har vi også 4 arbejdssøndage om året.

Se også Drivhusets håndbog-2017

Den sidste søndag i hver måned har vi FÆLLESMØDE hvor vi diskuterer stort og småt og tager beslutninger om fælles anliggender.

DRIVHUSET blev bygget i 1984.
Det består af 18 lejligheder i størrelsen fra 56 til 120 kvadratmeter. Derudover er der 4 ungdomsværelser, der fortrinsvis udlejes til børn af andelshavere.

ENERGIMÆRKNING AF BOLIGERNE OG FÆLLESHUSET:

Energimærkning FÆ (Fælleshuset)
Energimærkning Boligerne

Drivhuset råder over 4 ungdomsværelser. Værelserne udlejes fortrinsvist til beboernes børn.

Ledige værelser udlejes til eksterne unge over 18 år.

Værelserne er sat sammen parvis og deler tekøkken med køleskab og 2 kogeplader, samt badeværelse. Der er egen indgang.

Hvert værelse er 14 m2 og har en stor hems.

Den månedlige leje af værelserne er 1.700 kr pr. måned incl. varme.

Der betales et indskud på 3 måneders husleje ved indflytning.

I huslejen indgår:

El, varme, TV-pakke, gratis brug af vaskekælder med tørrerum.

Drivhuset ligger på en stor og smuk naturgrund med to store terrasser, som man frit kan bruge.

Der er mulighed for at indgå i den fælles madordning, som findes i Drivhuset. Det betyder, at man 5 dage om ugen, fra søndag til torsdag, kan deltage i fællesspisningen.

Husdyr er ikke tilladt.

Vi har rigtig gode fællesfaciliteter.

Vi har en velholdt have på mere end 10.000 kvadratmeter, med legehus, gynge og mange gamle træer.

Imellem husene er der en fantastisk gade med “drivhusklima” det meste af året.

Der er fuld kælder under hele huset, med cykelkælder, vaskekælder, værksted, rum med fælles frysere m.m.

drivhuset3drivhuset4