Andelsboligforeningen Drivhuset | Fællesspisning
18877
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18877,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Fællesspisning

Fællespisningen  er et centralt element i bofællesskabet. Vi spiser sammen 5 dage om ugen – fra søndag til torsdag. Og det har fungeret i siden opstarten i 1984.

Vi har fleksible madhold, således at man kan melde sig på madhold eller opvask.

På en periode på cirka 6 uger skal hver beboer være ansvarlig 1-2 dage. Ugens ansvarlige mødes, og sammen bestemmer de ugens menu.

Fællesmødet har bestemt, at ugens menu helst skal bestå af mindst én vegetarret, en fiskeret og én køddag og én restedag.

Alle varer skal så vidt muligt være økologiske – foruden at man skal prøve at tage daglige hensyn til både børn og vegetarer.