Andelsboligforeningen Drivhuset | Arbejdsgrupperne
18962
page-template-default,page,page-id-18962,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Arbejdsgrupperne

Arbejdsgrupperne i Drivhuset.

Udegruppen:
Udegruppens arbejdsopgaver er den overordnede vedligeholdelse af den naturgrund, som Drivhuset ligger på.
Dvs. der skal bl.a. beskæres buske og træer, passes bede, fjernes ukrudt, der skal slås græs m.v.
Gruppen tilstræber at mødes og gå i haven sammen et par gange om ugen. Men der er også opgaver, man løser når man har tid.

Fælleshusgruppen:
Gruppen sørger for, at Fælleshuset – dvs. vores spisestue og det store fælleskøkken er rent og pænt, at alle køkkenredskaber og maskiner er i orden og at der løbende indkøbes rengøringsartikler og basisvarer til madlavning.

Gadegruppen:
Tilser at alle planter i ”gaden” – dvs. den overdækkende del af Drivhuset – passes og trives. Der vandes planter, ryddes op, vaskes vinduer, der nogle vedligeholdsopgaver i vores fælles vaskekælder og andre fælleslokaler i kælderen.

Teknikgruppen:
Gruppen har til opgave at sørge for at bygninger og teknik overordnet set er i orden, fungerer og generelt er vedligeholdt. Hvis der er større opgaver, der skal løses af udefrakommende håndværkere, så er det Teknikgruppen, der tager kontakt, indhenter tilbud og laver aftaler.