Andelsboligforeningen Drivhuset | Stor andelsbolig til salg i Drivhuset
18739
post-template-default,single,single-post,postid-18739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Stor andelsbolig til salg i Drivhuset

Vi har besluttet at sælge vores dejlige andelsbolig, som er en del af det velfungerende bofællesskab Drivhuset. Huset er beliggende i et smukt naturområde med udsigt over Hornbæk Enge.
Lige neden for grunden er der et stisystem, som bliver brugt til både gå-, løbe- og cykelture.
Kort afstand til skole, indkøb og Randers centrum.

Bofællesskabet består af 18 boliger, 4 ungdomsværelser og et gæsteværelse. Derudover er der fælleshuset, hvor der er fællesspisning fem gange om ugen. Fælleshuset benyttes også til både fælles- og private arrangementer. Der er fælles cykelkælder, værksted, vaskerum, krea-rum, fryserum – samt et pulterrum til hver lejlighed. Se mere på www.ab-drivhuset.dk.

Drivhuset ligger på en meget stor kuperet, parklignende grund med æble- og blommetræer, legeområde med gynger, legehus og trampolin. Der er hønsegård med 10 høns samt mulighed for egen køkkenhave.

Vores bolig er på 122 m2 og er i to plan. Boligen er komplet renoveret indenfor de sidste to år – med nyt kvalitetskøkken, nyt badeværelse og filt på væggene. Alle gulvene er med brede rustikke fyrretræsplanker, som er nyslebne og sæbebehandlede. Boligen er enkel, stilren og meget velholdt, har loft til kip og et smukt lysindfald fra både loft- og kvistvinduer samt fra det store vinduesparti ud til en sydvestvendt, privat terrasse.

I stueplan er der indgang fra den glasoverdækkede gade, hvor man kan skabe sit eget miljø ud for den enkelte bolig. Køkkenet er i forbindelse med spise- og opholdsstuen, med åben trappe til 1.sal.
I stueplan er der også et stort værelse.
På 1.sal er der opholdsafdeling/kontor, soveværelse med hems og badeværelse.

Andel inkl. renovering: 1.276.000 kr.

Boligafgiften pr. måned: 4.124 kr. + forbrug.