Andelsboligforeningen Drivhuset | Andel på på 90 kvm ledig!
18742
post-template-default,single,single-post,postid-18742,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Andel på på 90 kvm ledig!

Velindrettet 2 plans Rækkehus/ lejlighed på 122 kvm. med udgang til egen terrasse og fælles have.

På 1. plan er der sammenhængende køkken, spisestue og dagligstue. Herfra er der udgang til egen terrasse og fælles have. Derudover er der er stort værelse med 2 døre der giver nem mulighed for adskillelse til 2 individuelle værelser.

2. plan indeholder 2 lyse værelser og 1 stort badeværelse. Begge værelser har hems, som kan bruges til en ekstra sengeplads, eller god opbevaringsplads. Begge værelser har ovenlys vinduer.